dissabte, 18 d’abril de 2015

Cornellà, natura amagada

Benvinguts al blog de Natura Amagada, 

Natura amagada és el fruit de més de cinc anys rere el visor d'una càmera, centenars d'hores tancat dintre un diminut amagatall i il·limitades anades i tornades al riu amb els prismàtics penjats al coll i l'equip fotogràfic a l'esquena, de dia i de nit, amb sol i pluja, tot per tal d'aconseguir imatges de tot el que ens envolta.

A través d'imatges inèdites es mostra la riquesa natural que reuneixen les ciutats properes al Llobregat, on encara que sigui difícil creure's-ho, entre el ciment hi habiten una flora i una fauna que fan de la nostra ciutat un espai ple de vida.
Una exposició audiovisual que apropa a la gent  tots els valors naturals que es troben prop de la ciutat. Fotografies i rastres d'animals ( tant cranis, becs, ales, nius...) fan que la exposició sigui no només un conjunt d'imatges inèdites, sinó que la gent que la visiti tingui la possibilitat de conèixer cada un dels animals que hi han a casa nostra. 

En aquest blog podreu seguir totes les novetats relacionades amb el projecte!

1 comentari:

  1. Bon dia Edgar! Vaig veure la teva exposició i em va semblar d'allò més interessant tant per motius estètics (el teu joc entre el detall i l'essència de l'animal i la perspectiva del medi). Et felicito i estaré pendent del teu treball. Felicitats!

    ResponElimina